Wickeda
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Wickeda

the official forum of bulgarian ska, punk and reggae band Wickeda
 
HomeHome  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  

 

 Ска и реге от Германия в 11-членен състав на 26-ти септември

Go down 
AuthorMessage
Rostislav
Posts : 11
Join date : 2008-01-29
Location : Шумен

Ска и реге от Германия в 11-членен състав на 26-ти септември Empty
PostSubject: Ска и реге от Германия в 11-членен състав на 26-ти септември   Ска и реге от Германия в 11-членен състав на 26-ти септември Icon_minitimeTue Sep 22, 2009 11:30 pm

Ска и реге от Германия в 11-членен състав на 26-ти септември 8523_1188559485347_1569137694_30481218_4770108_n

Ска и реге от Германия в 11-членен състав на 26-ти септември - клуб “The Box”, София

На кратко 11-те юнака действащи под името Yellow Cap мешат какви ли не стилове. Можеш да се убедиш в това на 26-ти септември в София.
Скато е основата, а след него ще се натъкнеш на съставки от пънк до реге и от рок до джаз. Мелезът, който се появява е адски танцувален и лесно можеш да се запознаеш с него – просто цъкни на http://www.yellow-cap.com или http://www.myspace.com/yellowcapska.
Сега вече когато музиката им зазвучи, можеш да продължиш с четенето на статията.

Бригадата освен слушана, трябва задължително да бъде видяна на живо, защото въпреки наличието на толкова много ска банди, едва ли някога ще се сблъскаш пак с толкова много хора на една сцена. Става въпрос именно за сцената на клуб “The Box” (бул. Александър Стамболийски 41, на 100 метра от църквата Света Неделя).
Yellow Cap съвсем заслужено могат да носят титлата "оркестър" с този си състав, а истинското признание идва с някои от следните факти: над 10 години на сцена, три издадени албума, като в момента се работи над четвърди продуциран от самия Dr. Ring Ding, концерти в шест държави и съвместни изяви със светила на ска и реге музиката като Desmond Dekker, Laurel Aitken, The Toasters, The Busters, Bluekilla, Rude & Visser (aka Mr Review), Court Jester Crew, Culcha Candela, Nosliw, Pothead, Letzte Instanz и т.н.

Тъй като е доста сложно да бъде намерена подходяща откриваща група, то времето от отварянето на вратите, 19:00 часа, до старта на бандата, 20:30 часа, ще бъде поверено на момчетата от Dopotamix Sound Pista, които ще загреят с диджей сет – само отбрани хитове. На някои те са познати от банди като Senor Buffo & The Synchronizers, Т.В.У., Root Souljah, Ремонт и т.н. , а други тепърва ще се запознаят с тях.
И просто не забравяй – 26-ти септември (събота), София, клуб „The Box”, веселбата започва в 19:00 часа, а Yellow Cap в 20:30. Входът е 8 кинта, а германската банда – наистина много добра! Поканени са всички!

Отново благодарности на Fred Perry и Trip House, които за пореден път ни удариха по едно рамо.

Видео на Yellow Cap - https://www.youtube.com/watch?v=QoMQPxJLhvo
Back to top Go down
http://www.hcspirit.com
 
Ска и реге от Германия в 11-членен състав на 26-ти септември
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Wickeda :: other stuff :: other concerts-
Jump to: